Слухачі курсів «Kharkiv Sport Academy» отримали сертифікати
06 листопада 2020 14:14 Спорт
Слухачі курсів «Kharkiv Sport Academy» отримали сертифікати Вручення сертифікатів слухачам курсів спортивного маркетингу «Kharkiv Sport Academy» відбулося сьогодні, 6 листопада.

Онлайн-курси для представників міських та обласних спортивних федерацій (асоціацій) були організовані Департаментом у справах сім'ї, молоді та спорту вже вдруге. Це спільний проєкт з креативним агентством «Boomerang». Протягом кількох місяців учасники відвідували теоретичні та практичні заняття, на яких освоювали навички розвитку власного бренду, копірайтингу, просування своїх сторінок у соціальних мережах тощо.

«У сучасному світі надважливо бути на одній хвилі з молоддю. Адже в основному саме на покоління, що підростає, спрямована робота наших спортивних клубів і федерацій. Молодь і соціальні мережі - нероздільні поняття сьогодні. Тому федераціям просто необхідно вміти представляти і просувати себе, популяризувати свій вид спорту саме в інтернеті», - зазначив керівник креативного агентства «Boomerang» Дмитро Грицький.

Директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров у свою чергу підкреслив: міська влада вже визначила кроки на 2021 рік, щоб співпраця з федераціями та спортивними клубами була якомога результативнішою.

«Ми готуємо зміни, які пов'язані і з IT-рішеннями. Хочемо працювати зі спортивними клубами, допомогти їм вирости і стати конкурентами федераціям, щоб і вони мали можливість отримувати різні гранти на проведення тієї чи іншої спортивної діяльності. Разом ми зможемо сформувати потужний спортивний потенціал і прийти до єдиного бачення розвитку спорту в Харкові», - підкреслив Олексій Чубаров.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини