Геннадій Кернес відкрив дитячий клуб на Олексіївці
20 листопада 2019 19:55 Місто
Геннадій Кернес відкрив дитячий клуб на Олексіївці Центр східних єдиноборств і творчого розвитку почав роботу після реконструкції одного з клубів за місцем проживання у Шевченківському районі.

20 листопада Харківський міський голова Геннадій Кернес відкрив після реконструкції центр спортивного та творчого розвитку «Висота». У приміщенні клубу за місцем проживання зробили капітальний ремонт та замінили комунікації, спортивні зали обладнали професійним покриттям і снарядами, побудували душові та роздягальні. На базі клубу працюють групи карате, айкідо, тхеквондо і кікбоксингу. Крім того, за пропозицією жителів району, там організовані гуртки вивчення анатомії людини, малювання та пісочної анімації.

«Я щиро вдячний за запрошення на це свято. Спорт - моя пристрасть, і, як можу, я - у спорті, і ви підняли мені настрій на багато днів наперед. Бажаю вам здоров'я, менше травм, щоб ви розуміли один одного, своїх тренерів, трималися однією командою, знаючи, що можете захистити друзів, родину, своє місто і країну», - сказав Геннадій Кернес, виступаючи на відкритті центру.

За його словами, у Шевченківському районі, як і в інших, проводиться системна робота з підтримки дитячого здоров'я і спорту.

«Нові стадіони в школах №47 і 99 ми відкрили цього року. Всього у районі їх вже більше 15-ти. Наше завдання - створити максимум умов, аби відволікти дітей від комп'ютерів, не дати втягнути їх у небезпечні теми, пов'язані з різними залежностями. І нам потрібна підтримка кожного з вас - і батьків, і тренерів, і самих спортсменів», - зазначив міський голова у розмові з присутніми на відкритті центру.

Міський комплекс «Висота» знаходиться на пр. Людвіга Свободи, 48-б. Після капітальної реконструкції у ньому функціонують дві зали для занять східними єдиноборствами і кабінети творчого розвитку. Клуб є установою позашкільної освіти та доступний для всіх бажаючих без обмеження за віком і місцем проживання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини