Після ремонту відкрився вихід зі станції метро «Університет»
01 лютого 2018 14:57 Інфраструктура
Після ремонту відкрився вихід зі станції метро «Університет» Пішохідний підземний вихід №5 ст. м. «Університет» (в бік Харківського національного університету ім. Каразіна) сьогодні, 1 лютого, був відкритий після капітального ремонту.

Як повідомив заступник директора КП «Підземне місто» Олександр Ткач, капремонт тривав близько трьох місяців. За цей час на виході були проведені масштабні роботи: демонтаж старого гранітного покриття, бетонування сходів та підпірних стін, облицювання сірим гранітом.

«Раніше тут був червоний гранітний камінь, а тепер буде сірий, який поєднується з першими двома виходами станції метро «Університет», відремонтованими торік», - зазначив Олександр Ткач.

За його словами, цього року «Підземне місто» планує провести капремонт усіх виходів на ст. м. «Індустріальна» і один, останній, вихід на ст. м. «Архітектора Бекетова».

Також у планах підприємства відремонтувати цього року підземний пішохідний перехід на пл. Бугримової (в районі Харківського цирку), який довгі роки був закритий, і такий же підземний перехід в районі вул. 12 Квітня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини