Працівників сфери послуг привітали з професійним святом
16 березня 2017 13:14 Суспільство
Працівників сфери послуг привітали з професійним святом Працівники сфери послуг напередодні свого професійного свята сьогодні, 16 березня, приймали вітання в Харківській міській раді.

Начальник управління споживчого ринку Оксана Кондратенко вручила Почесні грамоти виконавчого комітету міськради, Подяки міського голови та грамоти департаменту кращим працівникам профільних комунальних підприємств і вищих навчальних закладів, керівникам і співробітникам комерційних структур.

«Це професійне свято величезної кількості людей, які роблять наше життя затишнішим і комфортнішим. У вашій роботі важливу роль відіграють відповідальність, комунікабельність, вміння працювати з людьми. Час ставить перед нами різні завдання - поліпшення якості обслуговування, збільшення кількості послуг, впровадження нових технологій. З усім цим ви успішно справляєтеся. Бажаю вам процвітання і вдячних клієнтів!» - сказала Оксана Кондратенко.

Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Зазначимо, що на сьогоднішній день у Харкові налічується понад 3,5 тис. підприємств сфери побутового обслуговування - майстерень, спа-салонів, фітнес-центрів, ремонтних фірм, салонів краси, хімчисток, фотостудій тощо. В сфері послуг зайнято понад 14 тис. працівників.

Довідка. День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні згідно з Указом Президента від 15 лютого 1994 року в третю неділю березня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини