Харків'яни підтримали українських олімпійців
04 серпня 2016 17:58 Спорт
Харків'яни підтримали українських олімпійців Урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету відбулася сьогодні, 4 серпня, на стадіоні «Динамо».

Захід пройшов в знак підтримки українських атлетів, які захищатимуть честь країни на ХХХІ Літніх Олімпійських Іграх в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

У святі взяли участь вихованці міських спортивних шкіл, тренери, ветерани спорту, спортсмени-олімпійці, представники міської та обласної влади, відділення НОК України в Харківській області.

Право підняття прапора НОК було надано стрільцям, колишнім учасникам Олімпійських ігор Тетяні Бережній та Олександру Сердюку.

Заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко зачитав учасникам заходу вітальну телеграму від мера міста Геннадія Кернеса, яка була відправлена харківським спортсменам до Бразилії.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 серпня, відбудеться відкриття Олімпіади-2016, яка триватиме до 21 серпня. На ігри до Ріо-де-Жанейро вирушили 29 харківських спортсменів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини