Матч Україна - Німеччина у фан-зоні дивилися 25 тисяч чоловік
13 червня 2016 13:08 Суспільство
Матч Україна - Німеччина у фан-зоні дивилися 25 тисяч чоловік Матч Україна - Німеччина в харківській фан-зоні Чемпіонату Європи з футболу 2016 року дивилися близько 25 тисяч чоловік.

Про це сьогодні, 13 червня, повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров.

«Приємно, що велика кількість людей прийшла на матч збірної України. Це доводить, що те, що ми зробили для жителів міста, актуально і викликає інтерес. Вчора матч дивилося близько 25 тисяч осіб, а протягом дня людей було набагато більше. За порядком під час матчу стежило понад 200 правоохоронців. Жодних надзвичайних подій зафіксовано не було», - зазначив він.

За словами Олексія Чубарова, через велику кількість уболівальників виникли проблеми зі входом у фан-зону.

«Зараз питання безпеки - перш за все. На Євро-2012 з цим було простіше. Ми подумаємо, як збільшити пропускну здатність турнікетів і рамок. Можливо, поставимо ще одну вхідну групу. Також просимо уболівальників на матчі збірної України, які вона гратиме 16 і 21 червня, приходити заздалегідь, хоча б за годину до початку. На площі є чим зайнятися, і цей час не мине даремно», - зазначив директор департаменту.

Також у фан-зоні планується збільшити кількість туалетів.

За словами Олексія Чубарова, найближчими днями у фан-зоні пройде низка розважальних заходів. Так, зокрема, середа буде присвячена художній гімнастиці, четвер - фітнесу, а 20 червня відбудеться фестиваль йоги. У суботу та неділю на Клочківському узвозі працюватиме величезна водна гірка.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини