У Харкові представили проект «Банк часу»
30 січня 2015 11:24 Суспільство
У Харкові представили проект «Банк часу» Круглий стіл громадських організацій та закладів культури, міського форуму «Ми - харків'яни» на тему: «Обговорення діяльності громадських і культурних організацій м. Харкова в сформованих соціальних умовах» пройшов у Єврейському культурному центрі «Бейт Дан».

Про це сьогодні, 30 січня, повідомила координатор круглого столу Олена Старостенко.

Основною ідеєю форуму було залучення уваги громадськості міста до культурного життя Харкова в сформованих соціально-економічних умовах, а також можливість колегіально, за участю запрошених організацій, розробити єдину стратегію громадської діяльності для створення позитивної атмосфери в суспільстві та об'єднання городян різних національностей, конфесій і поглядів.

У програмі заходу відбулася презентація нового загальноміського проекту «Банк часу», який був розроблений Харківською спілкою активістів. У цьому проекті в якості ресурсу використовуються не гроші, а виключно час. «Банк часу» поєднає у собі благодійність, практичність і соціальну спрямованість. Його суть - в обміні послугами між різними людьми.

У свою чергу ЄКЦ «Бейт Дан» запропонував проект відзначення у травні 2015 року 70-річчя Перемоги на майданчиках міста, а також проект «В гостях у «Бейт Дана».

Захід відбувся за ініціативою ЄКЦ «Бейт Дан» та обласної громадської організації «Харківська спілка активістів» за підтримки Харківської міської ради.

Наступний круглий стіл міського гуманітарного форуму «Ми - харків'яни» відбудеться в травні.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини