Усі виборчі дільниці в Харкові закрилися
26 жовтня 2014 20:49
Усі виборчі дільниці в Харкові закрилися Голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України на всіх 605 виборчих дільницях, розташованих у Харкові, о 20:00 припинилося.
Як повідомила заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету Харківської міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі, дільниці закрилися без будь-яких пригод, і зараз виборчі комісії починають підрахунок голосів. 

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, за останні кілька годин до закінчення голосування будь-яких значних пригод на дільницях зафіксовано не було. Ближче до вечора на виборчій дільниці, розташованій на території школи №103, чоловік намагався проголосувати двічі, а коли йому в цьому відмовили, він покликав своїх знайомих. За участю правоохоронців конфлікт було залагоджено, і на виборчий процес це жодним чином не вплинуло. 

Нагадаємо, сьогодні близько 14:00 на цій же дільниці міліціонери затримали чоловіка з автоматом, а також знайшли в підвалі гранату. Процесу голосування ця надзвичайна подія також не завадила.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини