Німці нададуть гуманітарну допомогу переселенцям і військовому госпіталю в Харкові
30 вересня 2014 13:46
Німці нададуть гуманітарну допомогу переселенцям і військовому госпіталю в Харкові Німеччина надасть Харкову гуманітарну допомогу для вимушених переселенців з Донбасу і військового госпіталю, де проходять лікування поранені у зоні АТО бійці.
Як повідомив сьогодні, 30 вересня, заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, про це йшлося напередодні під час наради в Кабінеті Міністрів України під головуванням віце-прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та за участю представників Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). 

Гуманітарна допомога складатиметься з медикаментів і медичного обладнання. 

«Ми домовилися, що Німеччина надасть таку гуманітарну допомогу. Перелік необхідного ми зараз готуємо. Медикаменти отримають всі міські лікарні, де проходять лікування переселенці, а військовий госпіталь - обладнання, необхідне для надання допомоги пораненим», - зазначив Ігор Терехов. 

Також під час зустрічі в Кабміні представники Німеччини повідомили, що вже з 6 жовтня готові поставити в Україну модульні будинки для тимчасового перебування вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей в зимовий період. Нагадаємо, в Харкові таке містечко планують побудувати в районі аеропорту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини