На вулицях Харкова встановлять додаткові дорожні знаки
15 травня 2014 13:43
На вулицях Харкова встановлять додаткові дорожні знаки Додаткові дорожні знаки будуть встановлені в місті Харкові.
Про це сьогодні, 15 травня, на розширеному засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан. 

За його словами, робота із заміни дорожніх знаків ведеться в місті постійно. Так, із встановлених 20 тис. знаків необхідно замінити близько 7 тис., які перебувають у поганому стані, а також встановити близько 3 тис. нових. 

«Постійно стикаємося з тим, що наші недбайливі співгромадяни крадуть металеві знаки, тому, щоб не спокушати людей, ми почали встановлювати знаки з композитних матеріалів. Вони дешевші, вимагають меншого обслуговування і не іржавіють. Тому заміна поступово йде. Крім того, під Харківський міжнародний марафон ми виготовили першу партію мобільних дорожніх знаків на підставках, що полегшило нам організацію тимчасових схем руху транспорту. Але, знову ж, близько 7% цих знаків разом із триногами були вкрадені, тому ще купуватимемо ланцюги і замки для закріплення знаків, аби зберегти комунальне майно», - зазначив Сергій Дульфан.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини