Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним Геннадія Висоцького
31 березня 2014 11:05
Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним Геннадія Висоцького Харківський міський голова Геннадій Кернес, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття рідним і колегам генерального директора харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря» Геннадія Висоцького, який помер сьогодні, 31 березня.
«Харківська міська рада, її виконавчий комітет і я особисто висловлюємо глибокі і щирі співчуття у зв'язку з непоправною втратою - смертю керівника заводу «Світло шахтаря» Геннадія Висоцького. Поділяємо вашу скорботу в цей важкий час. Нехай світла пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях рідних і близьких, друзів і колег», - говориться у співчутті. 

Довідка. Висоцький Геннадій Васильович народився 5 червня 1950 року в селі Станова Тростянецького району Сумської області. Закінчив Харківський машинобудівний технікум. У 1968 році почав працювати на заводі «Світло шахтаря» електрозварником цеху зварних конструкцій. Обіймав посади майстра, начальника цеху, головного інженера, заступника генерального директора з постачання, збуту і транспорту. З 1998 року - голова правління-генеральний директор ПАТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря». Заслужений машинобудівник України (2002). Лауреат всеукраїнського конкурсу «Ділова людина року-1995». Переможець всеукраїнського конкурсу «Кращий роботодавець року» в номінації «Кращий роботодавець для інвалідів» (2005).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини