Роспорядження міського голови від 24.05.2019 №78 "Про основні організаційні заходи з підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України"

Указом Президента України від 21 травня 2019 року № 303/2019 позачергові вибори народних депутатів України призначено на 21 липня 2019 року.

З метою організаційного забезпечення підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України, відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України», Закону України «Про Державний реєстр виборців», керуючись ст.ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

1. Затвердити План основних організаційних заходів з підготовкиі проведення позачергових виборів народних депутатів України згідно з додатком 1. 

2. Створити міську робочу групу з питань надання практичної допомоги в частині матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій та сприяння реалізації ними повноважень на період підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України, затвердити її персональний склад згідно з додатком 2. 

3. Закріпити керівний склад Харківської міської ради за одномандатними виборчими округами з метою координації роботи виконавчих органів Харківської міської ради щодо надання практичної допомоги в частині матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій та реалізації їх повноважень у період підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України згідно з додатком 3. 

4. Виконавчим органам Харківської міської ради інформацію про виконання Плану основних організаційних заходів з підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України надавати до Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради наступного дня після закінчення зазначених у плані термінів та строків виконання. 

5. Координацію виконання розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чечетову-Терашвілі Т.М. 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Новака О.М.


Секретар міської ради                                             О.М. НОВАК

Друкувати