Рішення 24 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 19.12.2018 №1382/18 "Про затвердження Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Харкова"

 

З метою ефективного використання об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Харкова та поповнення бюджету міста Харкова, на підставі законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Харківська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Харкова згідно з додатком.
2. Програму приватизації та відчуження об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Харкова на 2017-2022 роки, затверджену рішенням 13 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 21.06.2017 № 691/17, вважати такою, що втратила чинність.
3. Управлінню комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради:
- надати повноваження на утворення та затвердження складу аукціонної комісії;
- у встановленому порядку укладати договори купівлі-продажу об’єктів, що знаходяться в комунальній власності територіальної громади м. Харкова.
4. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити офіційне оприлюднення цього рішення в установленому законодавством порядку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Харківської міської ради та секретаря Харківської міської ради.

 

 

 
Міський голова                                                                      Г.А. Кернес

 

Пакет документів (завантажити)
Друкувати