Про затвердження Аналізів остаточних фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів кандидатів на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2021-11-19 р. № 204

місто Харків

«19» листопада 2021 року                                                              18 год. 20 хв. 

Про затвердження Аналізів остаточних фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів кандидатів на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року 

За результатами проведеного аналізу, відповідно до частини восьмої статті 214 Виборчого кодексу України, Порядку проведення аналізу фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів місцевих організацій політичних партій, кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 01.10.2020 року № 324, керуючись ст.ст. 36, 37, 206 Виборчого кодексу України, Харківська міська територіальна виборча комісія Харківського району Харківської області 

 

ПОСТАНОВЛЯЄ: 

 

1. Затвердити: 

1) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Величкова Віктора Миколайовича. 

2) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Добкіна Михайла Марковича. 

3) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Мариніна Дмитра Олексійовича. 

4) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Мустафаєвої Аліни Ельманівни.

5) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Немічева Костянтина Віталійовича. 

6) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Плетньова Володимира Васильовича. 

7) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Скорика Олександра Олексійовича. 

8) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Терехова Ігоря Олександровича. 

9) Аналіз остаточного фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата на посаду міського голови на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Ярославського Дениса Ігоровича. 

2. Цю постанову оприлюднити на стенді офіційних матеріалів комісії та офіційному веб-сайті Харківської міської ради.           

 

 

 

Голова комісії

 

Секретар комісії

 

Олена МАТВІЄНКО

 

Кристина МІШУСТІНА

Друкувати