Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 500 «Про створення постійно діючих комісій з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2019-05-15 р. № 342


У зв’язку з кадровими змінами у виконавчих органах Харківської  міської ради, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради 

ВИРІШИВ: 

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 500 «Про створення постійно діючої комісії з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури», виклавши додаток 4 «Склад постійно діючої комісії з питань прийняття до комунальної власності м. Харкова відомчого житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури в Холодногірському районі» у новій редакції (додається). 
  2.  Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення рішення протягом тижня після його прийняття.
  3.  Контроль за виконанням рішення покласти на директора Департаменту житлового господарства Харківської міської ради Нехорошкова Р.Б. 

 
Міський голова                                                                                       Г.А. КЕРНЕС

 

Пакет документів (завантажити)
Друкувати