Про реорганізацію Авіаційного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Харків"

ХАРЬКОВСКА МІСЬКА РАДА
ХАРЬКОВСКОЇ ОБЛАСТІ
XXI СЕСІЯ VI СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ
От 2008-04-16 г. № 89/08

У зв’язку із передачею в оренду цілісного майнового комплексу Авіаційного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Харків" ТОВ "Нью системс АМ", відповідно до ст.ст.104,107 Цивільного кодексу України, ст.59 Господарського кодексу України, ст.14 Закону України "Про оренду державного та комунального майна", на підставі ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись ст.59 зазначеного Закону, Харківська міська рада


ВИРІШИЛА:


1. Реорганізувати Авіаційне комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт Харків", код ЄДРПОУ 25469821, розташоване за адресою: м. Харків, вул. Ромашкіна, 1, шляхом приєднання до ТОВ "Нью системс АМ", код ЄДРПОУ 35133822, розташованого за адресою: м. Харків, пр. Косіора, 81, у порядку, встановленому чинним законодавством.


2.Виконавчим органам Харківської міської ради здійснити відповідні заходи, пов’язані з реорганізацією Авіаційного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Харків".


3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Харківської міської ради з промисловості, економічного розвитку та власності та секретаря Харківської міської ради.

Друкувати