Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Харківської міської ради «Про скасування рішення 33 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 26.02.2020 №2067/20 «Про проведення інвестиційного конкурсу з метою розбудови транспортної інфраструктури в м. Харкові»

У зв’язку з відсутністю результативності реалізації рішення 33 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 26.02.2020 №2067/20 «Про проведення інвестиційного конкурсу з метою розбудови транспортної інфраструктури в м. Харкові», що призвело до невідповідності вказаного регуляторного акта принципу ефективності визначеного у ст. 4 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», для забезпечення дотримання Харківською міською радою принципів державного регуляторної політики в процесі нормотворчої діяльності, Департаментом інфраструктури Харківської міської ради розроблено проєкт рішення Харківської міської ради «Про скасування рішення 33 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 26.02.2020 №2067/20 «Про проведення інвестиційного конкурсу з метою розбудови транспортної інфраструктури в м. Харкові».

Зазначений проект рішення сесії Харківської міської ради покликаний скасувати недієвий регуляторний акт та привести рішення Харківської міської ради у відповідність чинному законодавству України. На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.03 «№1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.04 №308 (зі змінами), з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до вищевказаного проєкту рішення, публікується проєкт рішення Харківської міської ради «Про скасування рішення 33 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 26.02.2020 №2067/20 «Про проведення інвестиційного конкурсу з метою розбудови транспортної інфраструктури в м. Харкові» та Аналіз регуляторного акту до нього у цьому номері газети «Харьковские известия» та буде розміщений на офіційному веб-сайті Харківської міської ради, міського голови та виконавчого комітету в мережі Інтернет  http://www.city.kharkov.ua.

Зауваження та пропозиції до вищезазначеного проекту рішення Харківської міської ради приймаються в письмовому вигляді розробником протягом 1-го місяця з дня його опублікування за адресою: 61003, м. Харків, м-н. Конституції, 7, кімн. 119 (тел. 760-75-19). 

 

Директор Департаменту інфраструктури
Харківської міської ради                                                                     С.Б. ДУЛЬФАН

 

Пакет документів (завантажити)
Друкувати