Оголошення конкурсу на право укладання договору оренди на нежитлові приміщення

Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради у відповідності до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, Порядку проведення конкурсів на право оренди майна територіальної громади м. Харкова, який є додатком 1 до Положення про оренду майна територіальної громади м. Харкова, затвердженого рішенням 14 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 20.09.2017 № 755/17 оголошує конкурс на право укладання договору оренди на нежитлові приміщення, а саме: 

  п/п Місце розташування об’єкту оренди Характеристика та площа приміщення Вартість об’єкту оренди, грн. Задаток за участь у конкурсі, грн. Початкова стартова орендна плата на рік, %
1. Основ’янський район вул. Валдайська, 24, літ. «А-9»

Приміщення 1-го поверху № 1, 2, 14а площею 27,2кв.м та 16/100 частин місць спільного користування № XII, 14 площею 4,8кв.м загальною площею 32,0кв.м в житловому будинку

148540,00

7427,00

5

 

Умови конкурсу: 

Розмір орендної плати:
  • визначити початкову стартову орендну плату 5% річних від вартості об’єкту за результатами незалежної оцінки;
  • ефективно використовувати об’єкт оренди при найбільшому розмірі орендної плати;
  • своєчасно сплачувати орендну плату за користування об’єктом. 

Ефективне використання об’єкту оренди за цільовим призначенням
.
 
Дотримання вимог експлуатації об’єкту:
  • здійснювати підприємницьку діяльність, яка б не зашкоджувала екологічному середовищу;
  • підтримувати санітарно-епідеміологічний стан приміщення;
  • дотримуватись протипожежних норм.
 
Проведення планово-попереджувального ремонту або капітального ремонту:
  • покращити санітарно-технічний стан об’єкту;
  • приймати участь у єдиному архітектурному рішенні щодо реконструкції фасаду;
  • приймати участь у благоустрою прилеглої території.
 
Компенсація переможцем конкурсу витрат Управління або іншого претендента, пов’язаних з виготовленням технічного паспорту та проведення оцінки вартості об’єкта оренди; витрат Управління на публікацію оголошень про намір передати приміщення в оренду, оголошення конкурсу та його результати за виставленими рахунками відповідних засобів масової інформації.

Внесення застави за участь у конкурсі.

-  сума застави у розмірі 5 відсотків від оціночної вартості об’єкта оренди, але не більш ніж розмір річної плати за оренду.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 01.07.2019 об 11:00 в Управлінні комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради (майдан Конституції, 16, 2-й поверх, каб.6А).

Додаткову інформацію можете отримати 3-й поверх, кімната № 21, тел. 725-25-39.

Для участі у конкурсі необхідно надати такі документи:

Заяву, в якій зазначається найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи, місцезнаходження або місце проживання, контактний телефон, ідентифікаційний код за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України для юридичних осіб/реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізичних осіб (крім тих, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті), характеристика предмета оренди, мета подальшого використання об'єкта оренди, банківські реквізити для повернення застави за участь у конкурсі та проект договору оренди, який має містити зобов’язання та пропозиції щодо виконання умов конкурсу.

Якщо претендент вже подавав заяву про оренду, яка стала підставою для оголошення конкурсу, після оголошення конкурсу він подає заяву, пропозиції та додаткові документи відповідно до умов конкурсу.

До участі у конкурсі допускаються юридичні та фізичні особи, які своєчасно подали заяви та документи, передбачені оголошенням про конкурс та п. 3.2. Порядку, та внесли суму застави у розмірі 5 відсотків від оціночної вартості об'єкта оренди, але не більш ніж розмір річної плати за оренду майна. Сума застави перераховується на наступні банківські реквізіти:

Одержувач: Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради; рахунок № 37326043033770 в Держказначейській службі України, м. Київ, МФО 820172, код ЄДРПОУ 14095412.

Призначення платежу: застава за участь у конкурсі на право укладання договору оренди на нерухоме майно за адресою       платник      .

Сума застави повертається особам, які не стали переможцем конкурсу, протягом трьох банківських днів з моменту визначення переможця конкурсу. Сума застави, що перерахована переможцем конкурсу зараховується до рахунку орендної плати. У разі відмови переможця конкурсу від укладання договору оренди сума застави йому не повертається.

Стартова орендна плата визначається за Методикою розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади м. Харкова, та пропорції її розподілу, за найбільшою ставкою орендної плати серед запропонованого заявниками цільового призначення використання майна.

На засідання конкурсної комісії учасники надають:
  • документ, що засвідчує сплату застави за участь у конкурсі;
  • пропозиції у конверті з написом «На конкурс», запечатаному та завіреному підписом претендента. Пропозиції складаються з двох документів: запропонована сума орендної плати та техніко-економічне обґрунтування або бізнес-план використання об'єкта. Пропозиції повинні бути підписані та завірені печаткою (у разі наявності) претендента.

Кінцевий строк надання документів – 24.06.2019 до 17-00. 

 

Заступник директора Департаменту –
начальник Управління комунального
майна та приватизації                                                                                                В.М. СОЛОШКІН

Друкувати