Наказ Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна №501 від 25.11.2020 "Про прийняття рішення про оголошення аукціону"

На підставі ч. 9 ст. 18. Закону України «Про оренду державного та комунального майна», згідно з Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, у відповідності з Положенням про Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради у новій редакції (далі – Управління), затвердженого рішенням 24 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 19.12.2018 № 1353/18 «Про внесення змін до положень виконавчих органів Харківської міської ради 7 скликання», враховуючи  звернення Приватного Акціонерного Товариства «ВФ Україна», звіт про оцінку нерухомого майна, довідку балансоутримувача - комунального підприємства «Підземне місто» для продовження договору оренди № 5484 від 03.10.2014 та Управління про продовження договору оренди № 5484 від 03.10.2014.

Н А К А З У Ю:

1. Оголосити аукціон, за результатами якого може бути продовжено договір оренди № 5484 від 03.10.2014, укладений з  Приватним Акціонерним Товариством «ВФ Україна», на нерухоме майно – частина підземного підвуличного пішохідного переходу №2 біля ст.м. «Героїв Праці», площею 0,40 кв.м за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 160-М, балансоутримувачем якого є комунальне підприємство «Підземне місто», або укладено договір оренди з новим орендарем.

2. Відділу обліку комунального майна:

2.1. Оприлюднити інформацію щодо прийняття рішення про оголошення аукціону на офіційному вебсайті Харківської міської ради в розділі «Користування комунальним майном. Оренда».

2.2. Розробити інформаційне повідомлення щодо умов продовження на аукціоні договору оренди згідно з п. 1. Цього Наказу.

2.3. Повідомити орендаря – Приватне Акціонерне Товариство «ВФ Україна» про обставини, визначені у  п. 1. цього Наказу.

2.4. Оприлюднити в електронній торговій системі (далі – ЕТС) оголошення про продовження на аукціоні договору оренди згідно з п. 1. після прийняття відповідних нормативно-правових актів щодо роботи ЕТС та визначення Харківською міською радою особливостей оренди майна територіальної громади м. Харкова.

3. Контроль за виконанням покласти на заступника начальника Управління Клемчук Т.Ю.

 

Заступник директора Департаменту –
начальник Управління                                                          В.М.СОЛОШКІН

 

Друкувати