Умови проведення конкурсу для визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території міста Харкова 1. Ці Умови визначають процедуру підготовки та проведення конкурсу для визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території міста Харкова (далі – конкурс).

2. Терміни, що вживаються в цих умовах, мають таке значення:

конкурсний комітет – орган, утворений організатором для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про переможця конкурсу для визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області;

організатор – Департамент транспорту і зв’язку Харківської міської ради, який реалізує повноваження з організації пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території міста Харкова.

3. Проведення конкурсу забезпечує організатор.

4.Об’єктом конкурсу є виконання функцій з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

5. Організатор розміщує не пізніше ніж за 30 днів до початку конкурсу в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу та його умови.

6. У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що:

а) мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, у тому числі досвід із забезпечення розроблення паспортів автобусних маршрутів загального користування з визначенням необхідної кількості автобусів, їх пасажиромісткості, класу, технічних та екологічних показників, розкладу руху та обстеження дорожніх умов на предмет відповідності їх вимогам щодо організації регулярного автобусного сполучення.

б) мають у власності або користуються на законних підставах офісним приміщенням, не менше ніж двома легковими автомобілями для обстеження дорожніх умов на автобусних маршрутах, комп’ютерною технікою (у тому числі принтерами, сканерами, копіювальним апаратом тощо), засобами зв’язку (телефонним, факсимільним, електронним).

7. Не допускаються до участі в конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

8. Для участі в конкурсі претендент подає секретарю конкурсного комітету заяву на участь у конкурсі на визначення робочого органу за формою, визначеною згідно з додатком 1 до Умов, і документи згідно з переліком, визначеним у додатку 2 до Умов.

9. Конкурс є відкритим для всіх претендентів, які відповідають вимогам, що передбачені умовами.

10. Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає умовам конкурсу.
Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менше половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні конкурсного комітету.
Переможець конкурсу оголошується на відкритому засіданні конкурсного комітету із запрошенням на нього всіх претендентів.

11. Якщо в конкурсі взяв участь тільки один претендент, переможцем конкурсу може бути визначений цей претендент.

12. Організатор на підставі протоколу засідання конкурсного комітету укладає з переможцем конкурсу договір про виконання функцій робочого органу. Строк дії договору встановлюється за домовленістю між організатором та робочим органом, але не більш як на три роки.

13. Неврегульовані організатором спори розв'язуються в установленому законодавством порядку.



додаток 1

додаток 2 
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes