Протокол №15 позачергового засідання міської комісії Про виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам міста Харкова на осінньо-зимовий період 2021/2022 років

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, 

Комісія вирішила:

1. Взяти до уваги рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 08.10.2021 протокол № 25 щодо визначення надзвичайної ситуації техногенного характеру (код НС 10800 – НС унаслідок аварій на системах життєзабезпечення) регіонального рівня відповідно до Національного класифікатора надзвичайних ситуацій ДК 019:2010, пункту 4.3 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій за їх рівнями (далі – Порядок класифікації), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2004 р.
№ 368;

2. Визнати ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам міста на осінньо-зимовий період 2021/2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення міста та завдання значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією. 

3. Клопотати перед Харківської державною обласною адміністрацією щодо сприяння у вирішенні питання постачання газу бюджетним установам міста.
 
4. Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста (Кузнєцов І.С.) передбачити заходи щодо сталого функціонування КП «Харківські теплові мережі» та інших підприємств, які здійснюють теплопостачання бюджетним установам міста. 

5. Контроль за виконанням даного рішення комісії покласти на заступника міського голови з питань забезпечення життєдіяльності міста Руденка А.І. та секретаріат комісії (Пушкарьов О.Ф.)

 

 

 
Заступник міського голови з питань
забезпечення життєдіяльності міста,
перший заступник голови комісії                                           А.І. РУДЕНКО
 
 
Відповідальний секретар комісії                                            О.Ф. ПУШКАРЬОВ

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes