Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 22.05.2013 № 332 «Про виділення місць для розташування засобів телекомунікацій»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2018-12-26 р. № 974


З метою упорядкування діяльності суб'єктів господарювання у сфері інформаційних технологій і зв'язку, на підставі рішення 19 сесії Харківської міської ради 6 скликання від 26.09.2012 № 870/12 «Про впорядкування діяльності суб'єктів господарювання у сфері інформаційних технологій та зв'язку», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Внести до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради
від 22.05.2013 № 332 «Про виділення місць для розташування засобів телекомунікацій»  (зі змінами) такі зміни:

1.1. Додаток 1 «Схема місць розташування телекомунікаційного обладнання на землях територіальної громади міста Харкова» доповнити схемою № 294 (додається).
1.2. Додаток 2 «Місця для розташування телекомунікаційного обладнання на землях територіальної громади міста Харкова» доповнити переліком адрес розташування телекомунікаційного обладнання № 455 (додається).
2. Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р.Б.) надати необхідну інформацію головам адміністрацій районів Харківської міської ради для відповідного контролю за благоустроєм прилеглих до місць розташування телекомунікаційного обладнання територій.
3. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в установленому порядку.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора Департаменту житлового господарства Харківської міської ради Нехорошкова Р.Б


Міський голова                                        Г.А. Кернес

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes