Про створення комісій адміністрацій районів Харківської міської ради щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2020-11-11 р. № 667


З метою приведення  у відповідність до положень чинного законодавства, на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей» (зі змінами), керуючись ст.ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:


1. Створити комісії  адміністрацій районів Харківської міської ради щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали  безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації.

2. Затвердити склад комісій  згідно з додатками 1–9.

3. Затвердити Типове положення про комісію адміністрацій районів Харківської міської ради щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації згідно з додатком 10.

4. Рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 19.08.2020 № 469 «Про створення районних комісій щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації» вважати таким, що втратило чинність.

5. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в установленому порядку в офіційному друкованому виданні в п’ятиденний строк із дня його прийняття.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Горбунову-Рубан С.О.

 

 
Секретар міської ради                                                              О.М. НОВАК

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes