Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2021-10-22 р. № 186

місто Харків

«22» жовтня 2021 року                                            18 год. 08 хв. 

Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року 

До Харківської міської територіальної виборчої комісії Харківського району Харківської області 20 жовтня 2021 року звернувся  кандидат на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Маринін Дмитро Олексійович із заявою про припинення повноважень його довірених осіб. 

Відповідно до частини 10 статті 238 Виборчого кодексу України кандидат має право в будь-який час до завершення виборчого процесу звернутися до відповідної виборчої комісії із заявою про припинення повноважень його довірених осіб. 

На підставі такої заяви відповідна виборча комісія не пізніше трьох днів з дня надходження заяви приймає рішення про скасування реєстрації довіреної особи кандидата і в разі наявності відповідних документів, передбачених частиною шостою цієї статті, приймає рішення про реєстрацію іншої особи довіреною особою. 

Харківська міська територіальна виборча комісія Харківського району Харківської області встановила, що кандидат, звернувшись до відповідної територіальної виборчої комісії із заявою про припинення повноважень його довірених осіб не надав відповідних документів, передбачених частиною шостою статті 238 Виборчого кодексу України, а отже рішення про реєстрацію інших осіб довіреними особами не приймається. 

На підставі вищевикладеного, керуючись ч.10 ст. 238 Виборчого кодексу України, Харківська міська територіальна виборча комісія Харківського району Харківської області

 

ПОСТАНОВЛЯЄ:

 

1. Скасувати реєстрацію довірених осіб Найдьонова Олександра Павловича та Кос Діани Анатоліївни кандидата на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року Мариніна Дмитра Олексійовича. 

2. Копію цієї постанови надіслати (видати) Мариніну Дмитру Олексійовичу, Найдьонову Олександру Павловичу, Кос Діані Анатоліївні. 

3. Цю постанову оприлюднити на стенді офіційних матеріалів комісії та оприлюднити на офіційному веб-сайті Харківської міської ради. 

 

 

 

Голова комісії

 

Секретар комісії

 

Олена МАТВІЄНКО

 

Кристина МІШУСТІНА

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes