Про передачу в оренду нежитлових приміщень на конкурсних засадах

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2012-08-22 р. № 503


Відповідно підпункту 1 пункту «а» ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Порядку передачі в оренду майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Харкова та Положення про проведення конкурсів на право оренди майна територіальної громади м. Харкова, затверджених рішеннями 11 сесії Харківської міської ради 6 скликання від 16.11.2011р. № 492/11, №493/11, приймаючи до уваги протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди майна територіальної громади м. Харкова №90 від 20.08.2012р., керуючись ст.9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ст.ст.42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати в оренду нежитлові приміщення 1-го поверху №200-1-:-200-5 загальною площею 116,5м² в житловому будинку по вул. Морозова, 1, літ. «А-5» ФО-П Мірошник Людмилі Іванівні строком на два роки одинадцять місяців для розміщення кафе, без права продажу товарів підакцизної групи.

2. Управлінню комунального майна та приватизації (Солошкін В.М.):
- укласти в установленому порядку договір оренди згідно з п.1 цього рішення та забезпечити виконання умов вказаного договору;
- забезпечити виконання орендарем умов конкурсу на право оренди майна територіальної громади м. Харкова.

3. Доручити Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в установленому порядку в 5-денний термін з дня його прийняття.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.


Міський голова                                                            Г.А. Кернес 
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes