Про передачу в оренду нежитлових приміщень

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2012-08-01 р. № 452


Відповідно підпункту 1 пункту “а” ст.29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі Порядку передачі в оренду майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Харкова затвердженого рішенням 11 сесії Харківської міської ради 6 скликання від 16.11.2011р. №492/11, наказу управління комунального майна та приватизації від 30.07.2012р. за №2617 «Про затвердження результатів вивчення попиту потенційних орендарів на об’єкти оренди», керуючись ст.9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ст.ст.42, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати в оренду нежитлові приміщення згідно з додатком.

2. Управлінню комунального майна та приватизації (Солошкін В.М.):
- укласти в установленому порядку договори оренди згідно з п.1 цього рішення та забезпечити виконання умов вказаних договорів.

3. Доручити Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення цього рішення в установленому порядку в 5-денний термін з дня його прийняття.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.


Секретар міської ради                                                  О.М. Новак  Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes