Про передачу майна в оперативне управління Відділу культури по Індустріальному району Департаменту культури Харківської міської ради

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2022-02-09 р. № 94


На підставі статей 78, 136 та 137 Господарського кодексу України, підпункту 1 пункту а статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ураховуючи клопотання Департаменту культури Харківської міської ради, Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради, звернення комунального підприємства «Жилкомсервіс» та Відділу культури по Індустріальному району Департаменту культури Харківської міської ради, керуючись статтею 42, 59 зазначеного Закону, виконавчий комітет Харківської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Жилкомсервіс» нежитлові приміщення в житлових будинках згідно з додатком.

2. Передати в оперативне управління Відділу культури по Індустріальному району Департаменту культури Харківської міської ради нежитлові приміщення в житлових будинках згідно з додатком.

3. Управлінню комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради (Солошкін В.М.) здійснити в установленому порядку передачу нерухомого майна згідно з пунктами 1–2 рішення.

4. Доручити Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в установленому порядку в 5-денний строк із дня його прийняття.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради Фатєєва М.І.

 

 

Міський голова                                                                     І.О. ТЕРЕХОВ

 

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes