Про передачу майна в оперативне управління комунальному позашкільному навчальному закладу «Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання»

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2021-03-17 р. № 172


На підставі статей 78, 136 та 137 Господарського кодексу України, підпункту 1 пункту а статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ураховуючи клопотання Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради, звернення комунального підприємства «Жилкомсервіс» та комунального позашкільного навчального закладу «Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання», керуючись статтями 42, 50, 59 зазначеного Закону, виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Жилкомсервіс» нежитлові приміщення 2-го поверху №№ 2-:-5, 2а, 3а-:-3д, загальною площею 349,2 кв. м, у нежитловій будівлі літ. «В-2» по вулиці Грицевця, 29.

2. Передати в оперативне управління комунальному позашкільному навчальному закладу «Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання» нежитлові приміщення 2-го поверху №№ 2-:-5, 2а, 3а-:-3д, загальною площею 349,2 кв. м, у нежитловій будівлі літ. «В-2» по вулиці Грицевця, 29.

3. Управлінню комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради (Солошкін В.М.) здійснити в установленому порядку передачу нерухомого майна згідно                з пунктами 1–2 рішення.

4. Доручити Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення в установленому порядку в 5-денний строк із дня його прийняття.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради Фатєєва М.І.

 
Секретар міської ради                                                               І.О. ТЕРЕХОВ

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes