ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення інформації про План робіт з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації на території м. Харкова

До уваги суб’єктів господарювання, власників та управителів, населення!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації» рішенням Виконавчого комітету Харківської міської ради Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради визначено уповноваженим органом з організації та координації виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель і споруд у м. Харкові.

Наказом Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради утворені 9 районних комісій з обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

В умовах дії на території України правового режиму воєнного стану, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», розпочали свою роботу районні комісії згідно плану.

Інформація про конкретну дату та час обстеження за адресами буде надаватись додатково. За детальною інформацією необхідно звертатись до Департаменту житлового-комунального господарства Харківської міської ради за телефоном: +38 (067) 400 19 00. 

 

 

Заступник директора Департаменту
житлово-комунального господарства                                     Р.Ф. КОЛОДНА


Документ 1

Документ 2

Документ 3

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes