Оголошення
У зв’язку з переданням житлових будинків в комунальну власність територіальної громади м. Харкова, з метою забезпечення дотримання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та для укладення договорів на обслуговування житлових будинків з такими підрядними організаціями як: КП «Харківблагоустрій», ТОВ «Компанія СПО», КСП «Харківгорліфт», КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі», ХРБП Комінтернівського району, АК «Харківобленерго» повідомляємо про необхідність прийняття тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на передані житлові будинки. Для цього будуть внесені зміни в рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 20.12.2011р. №893 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що знаходяться в комунальній власності територіальної громади м. Харкова» (зі змінами). Згідно розрахунків, наданих вищезазначеними підприємствами – виконавцями послуг та узагальнених КП «Жилкомсервіс», на розгляд виконавчого комітету Харківської міської ради буде запропоновано ввести наступні тарифи на житлові будинки (Додаток №1).
Запропоновані тарифи набирають чинності з дати, затвердженої в рішенні виконавчого комітету Харківської міської ради.
З переліком робіт по кожному виду послуг можна ознайомитись в рішенні виконавчого комітету Харківської міської ради від 20.12.2011р. № 902 «Про впорядкування надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в м. Харкові».
Зауваження та пропозиції щодо запропонованих тарифів на житлові будинки приймаються в письмовому вигляді за адресою: 61003 м. Харків, вул.. Гамарника, 17 або за тел.760-72-29 в період з 20.05.2013р. по 02.06.2013р. 
Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes