Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

1. ID номер: UA-2022-02-17-014819-b 

2. Предмет закупівлі: Послуга з організації та проведення тренінгів «Ефективний тайм-менеджмент».

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Відповідно до Наказу Міністерства Молоді та спорту України № 808 від 03.03.2016 «Про затвердження Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання», потреб Замовника, формату проведення заходу та очікуваного результату формуються технічні та якісні характеристики предмета закупівлі. Захід проводиться на виконання п.п. 7.3.1 Міської програми «Молодь Харкова» на 2022-2026 роки, згідно з затвердженим Кошторисом за КПКВК МБ 1113131 «Здійснення заходів та реалізація проектів на виконання Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2022 рік.

4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі була визначена із застосуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.

Інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Prozorro», https://freelancehunt.ua/statistics/rates та на підставі ринкових консультацій та закупівельних цін минулих років.

Також при визначенні очікуваної вартості предмета закупівлі враховуються вимоги Наказу Міністерства Молоді та спорту України № 808 від 03.03.2016 «Про затвердження Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання» та Рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 14.04.2021 року № 263 «Про затвердження нормативів витрат на придбання призів переможцям та учасникам проектів і заходів з питань у сфері молоді».

Очікувана вартість предмета закупівлі визначено за результатом моніторингу цін на ринку і складає 80 040,00 грн з ПДВ.

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes