Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі: Капітальний ремонт просп. Героїв Сталінграда, 23 (внутрішньоквартальні дороги та тротуари); ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 (за відповідним кодом ЄЗС: ДК 021:2015: 45233000-9 - Будівництво, влаштовування фундаменту та покриття шосе, доріг), ідентифікатор закупівлі UA-2021-03-30-001928-c 

 Згідно статті № 16 Закону України «Про автомобільні дороги», вулиці і дороги міст та інших населених пунктів знаходяться у віданні органів місцевого самоврядування і є комунальною власністю.

 Статтею 19 Закону України «Про автомобільні дороги» передбачено, що основними обов’язками органів місцевого самоврядування у частині управління функціонування і розвитком вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, зокрема, є: забезпечення безперервних, безпечних, економічних та зручних умов руху транспортних засобів і пішоходів вулицями і дорогами міст та інших населених пунктів; організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг міст та інших населених пунктів за встановленими для них будівельними нормами, державними стандартами та нормами.

 Згідно Наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23 вересня 2003 року N 154 п. 1.1 Роботи з ремонту та утриманню об’єктів благоустрою мають бути спрямовані на забезпечення та збереження їх технічного та естетичного стану, підвищення експлуатаційних якостей та продовження їх строків служби.

 На виконання Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та на виконання вимог ДБН В.2.2-40:2018, з метою створення умов для зручного та комфортного пересування і безпечного функціонування громадян маломобільних груп населення: людей похилого віку, вагітних жінок, батьків з дітьми та інших виконується улаштування з'їзду у вигляді пандусного спуску та заниження бортового каменю.

 Згідно з Положенням про Департамент будівництва та шляхового господарства, затвердженого рішенням 1 сесії Харківської міської ради 8 скликання від 09.12.2020 р. № 7/20 (із змінами), на Департамент покладено функцію щодо організації та виконання функцій замовника з поточного та капітального ремонтів внутрішньоквартальних доріг та тротуарів за рахунок коштів бюджету м. Харкова.

 Очікувана вартість закупівлі робіт з капітального ремонту внутрішньоквартальних доріг та тротуарів визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва» відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.
 Технічна специфікація містить заплановані обсяги робіт, відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes