Наказ Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна №189 від 18.02.2022 "Про відміну аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій на право оренди майна, що знаходиться на балансі КП “Підземне місто”"

Керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна» Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, у відповідності з Положенням про Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради у новій редакції (далі – Управління), затвердженого рішенням 1 сесії Харківської міської ради 8 скликання від 09.12.2020 № 7/20 «Про затвердження положень виконавчих органів Харківської міської ради 8 скликання», у зв’язку зі зверненням балансоутримувача КП “Підземне місто” вх. №1709 від 10.02.2022 з метою досягнення цілей оренди та забезпечення надходжень від оренди, враховуючи, що об’єкт знаходиться в центральній частині міста та є комерційно привабливим.

 

Н А К А З У Ю:

 

1. Відмінити аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій № LLD001-UA-20220203-73864 на право оренди майна - кіоску № 28 у підземному підвуличному пішохідному переході біля ст.м. “Пушкінська” за адресою м. Харків, вул. Ярослава Мудрого, 40-М, що перебуває на балансі КП “Підземне місто”.

2. Відділу обліку комунального майна:

2.1. Оприлюднити рішення про відміну електронного ауціону в електронній торгівльній системі “Prozorro.Продажі” не пізніше робочого дня наступного за днем його видання.

2.2. Вжити заходи щодо оголошення аукціону на предачу в оренду майна - кіоску № 28 у підземному підвуличному пішохідному переході біля ст.м. “Пушкінська” за адресою м. Харків, вул. Ярослава Мудрого, 40-М, зі стартовою орендною платою 100 відсотків.        

3. Контроль за виконанням покласти на заступника начальника Управління Клемчук Т.Ю.

 

 

Заступник директора Департаменту –
начальник Управління                                                                                   В.М.СОЛОШКІН

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes