Інформація управління праці та соцзахисту Московського району м.Харкова

День охорони праці в Україні відзначається щорічно – 28 квітня у Всесвітній день охорони праці. Девіз Всесвітнього дня охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці в 2014 році «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві».

В рамках проведення Дня охорони праці у районі було організовано огляд - конкурс «Краще підприємство (установа, організація) з організації безпечного ведення робіт». За підсумками огляду - конкурсу були визначені переможці: ТОВ «Компанія «БАЛЕКС», ТОВ «Корвет», КЗОЗ «Харківська обласна клінічна наркологічна лікарня», Харківський професійний ліцей швейних технологій.

Крім того, на великих промислових підприємствах району були проведені відповідні заходи, а саме: оформлені стенди, стінгазети, присвячені Всесвітньому дню охорони праці, проведені бесіди, «круглі столи». Так, на ПАТ «Автрамат», в ТОВ «Компанія «БАЛЕКС», в рамках Дня охорони праці, були проведені конкурси на кращого працівника підприємства з безпечного ведення робіт. Також на ПАТ «Автрамат» був проведений конкурс на кращу виробничу дільницю.

З нагоди Дня охорони праці в Україні в Московському районі проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

В училищах, ліцеях, гімназіях, загальноосвітніх школах та школах-інтернатах району було створено оргкомітети з організації підготовки та проведення конкурсу. Журі закладів визначили переможців конкурсу, кращі роботи були виставлені в коридорах та холах закладів.

Також у закладах освіти були проведені відкриті уроки та виховні години на тему: «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», випуски стіннівок з безпеки життєдіяльності, випуски радіогазети, вікторини. В управлінні освіти була проведена вікторина «Що? Де? Коли?» на кращий навчальний заклад з організації та функціонування системи управління охороною праці.

В Харківському професійному будівельному ліцеї був проведений конкурс «Кращий знавець правил з ОП» серед учнів ліцея з відзначенням та заохоченням кращих.

 

Начальник управління праці та

соціального захисту населення                                                                        Л.А. Ажель

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes