Геннадій Кернес висловлює співчуття близьким Ірини Бережної
05 серпня 2017 16:48 Місто
Геннадій Кернес висловлює співчуття близьким Ірини Бережної Харківський міський голова Геннадій Кернес, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття родині Ірини Бережної, яка сьогодні, 5 серпня, загинула в автокатастрофі.

«Прийміть наші співчуття у зв'язку із втратою, що вас спіткала. Ми щиро співпереживаємо разом з вами і бажаємо вам сил, стійкості і мужності, щоб пережити це горе.

Світла пам'ять про Ірину буде жити в серцях багатьох людей, хто її знав, поважав і працював разом з нею», - сказано у співчутті.

Довідка. Ірина Бережна була депутатом Верховної Ради України двох скликань - шостого (2007-2012) і сьомого (2012-2014). Була обрана за мажоритарим округом у Харкові, була членом депутатського об'єднання «За Харків!». Входила до Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, була головою підкомітету з питань захисту прав, свобод, інтересів громадян та систематизації, адаптації законодавства України до міжнародно-правових стандартів у сфері правосуддя і статусів суддів. За сприяння Ірини Бережної був відкритий візовий центр Посольства Італії в Україні, завдяки якому харків'яни змогли отримувати візи, не виїжджаючи за межі рідного міста. Вела авторську програму «Ваше право з Іриною Бережною» на радіостанції «Радіо Ера», у якій була радником українців з юридичних питань і допомагала використовувати у реальному житті національне законодавство для захисту прав громадян.

За попередніми даними, аварія сталася сьогодні вранці на узбережжі Адріатичного моря. Водій, який віз Ірину Бережну з восьмирічною донькою, швидше за все, не впорався з керуванням, і автомобіль вилетів з серпантину. Ірина Бережна загинула, їй було 36 років. Її дочка залишилася живою.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини