Геннадій Кернес відкрив дитсадок на Салтівці
10 жовтня 2018 16:47 Місто
Геннадій Кернес відкрив дитсадок на Салтівці Дитячий садок №126 відновлений після двадцятирічного запустіння.

10 жовтня Харківський міський голова відкрив дитячий садок №126 «Веселка». Більше двадцяти років будівля на вулиці Бучми використовувалаося не за призначенням, в кінці минулого року міська рада прийняла рішення повернути його в мережу дошкільних установ міста. З понеділка «Веселка» прийме 73 малюки.

«Цей садочок, як і багато інших в Харкові, побудований давно, останні роки був порожній. Сьогодні ми повертаємо його господарям - дітям і педагогам. Розвиток маленької людини сильно залежить від того, що її оточує. Тому всі нові садки робляться з розумом і з душею, за високими стандартами і безпеки, і естетики. Світлі, просторі приміщення, хороші меблі і техніка всередині, правильно організовані, красиві і безпечні місця для прогулянок. Тим більше, що малюки проводитимуть тут більшу частину життя, підростати і радувати мам і тат», - сказав Геннадій Кернес на зустрічі з жителями перед відкриттям.

Приміщення дитсадка повністю відремонтовано, побудовано новий харчоблок, медпункт, групи, спальні, навчальні та технічні приміщення обладнані новими меблями, іграшками та інвентарем. На майданчиках для прогулянок і занять спортом встановлені тренажери і ігрові форми. Протягом року кількість місць в дитячому садку буде збільшено.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини