Звернення колективу метрополітену до вишів Харкова
19 лютого 2015 12:19 Місто
Звернення колективу метрополітену до вишів Харкова Колектив КП «Харківський метрополітен» звернувся до студентів та керівників навчальних закладів міста.

Харків - місто студентів - молодих, активних і освічених людей.

З початку 2015 року урядом України була скасована пільга на проїзд студентів у громадському транспорті. Проте в результаті спільної роботи зі студентами Харківська міськрада пішла назустріч молоді міста і передбачила у міському бюджеті фінансування 50% вартості проїзду для кожного студента з розрахунку - 60 поїздок на місяць.

Керуючись «Положенням про надання додаткових соціальних гарантій...», затвердженим рішенням 21 сесії Харківської міськради, метрополітеном була розроблена форма договору на організацію перевезень студентів, узгоджена з Департаментом праці та соціальної політики Харківської міської ради, в якому детально прописаний механізм роботи метрополітену з вишами. Харківський метрополітен, у свою чергу, виконав величезну роботу з удосконалення технічних засобів.

З безлічі навчальних закладів Харкова в метрополітен звернулися всього чотири виші. Трьом з них відразу ж у день звернення передані форми для підписання договору. Четвертий - допрацьовує списки, і також в день надання документів отримає форму договору.

На жаль, інші навчальні заклади міста необхідних документів на оформлення договорів не надали.

Метрополітен готовий до співпраці! Ми чекаємо вас! Всі роз'яснення надаються представникам навчальних закладів у телефонному режимі. Телефони для довідок: 730-31-36, 730-31-19, 730-37-10, 730-37-31.

Шановні студенти та керівники навчальних закладів Харкова! Колектив Харківського метрополітену закликає вас бути більш толерантними і чуйними до проблем один одного, а Харківський метрополітен забезпечить вам безпечне і комфортне перевезення з гідною оплатою.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини