Заява Харківської міської ради
20 вересня 2020 10:00 Місто
Заява Харківської міської ради

У мережі Інтернет і багатьох харківських пабліках політичні опоненти міського голови продовжують поширювати фейки.

Останнім з них стала інформація про те, що, мовляв, у команді Геннадія Кернеса впевнені у тому, що його спеціально заразили коронавірусом, а причетні до цього зараження голова Харківської обласної державної адміністрації та міністр внутрішніх справ України.

Харківська міська рада офіційно заявляє: таку версію подій у команді Геннадія Кернеса не розглядають, а подібні інформаційні вкидання розцінюють як недолугу спробу загострити політичне протистояння у Харкові й регіоні та зіштовхнути лобами місцеву і центральну владу. Ця спроба не вдалася.

Харківський міський голова Геннадій Кернес з самого початку пандемії COVID-19 не змінив свого звичного графіка роботи, був відкритий для людей, проводив численні зустрічі та наради, спілкувався з величезною кількістю харків'ян на вулицях міста, займався вирішенням їхніх проблем. Не дивно, що за такої колосальної кількості контактів він міг заразитися коронавірусом, і спекулювати на цьому захворюванні, яке забрало сотні тисяч життів у всьому світі та зруйнувало звичний уклад життя всього людства, - низько і підло.

Також акцентуємо увагу на тому, що інформація про те, що Харківський міський голова перебуває у комі, не відповідає дійсності. Стан Геннадія Кернеса не викликає у лікарів побоювань за його життя. Інформація, яку Харківська міська рада отримує з клініки «Шаріте», дозволяє розраховувати на швидке повернення Геннадія Кернеса до Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини