Завтра в Харкові - сніг з дощем
12 лютого 2016 17:18 Оперативна інформація
Завтра в Харкові - сніг з дощем Прохолодна погода з опадами очікується в Харкові завтра, 13 лютого.

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології, у суботу в місті вранці і вдень - сніг з дощем, температура вночі - від нуля до 1 градуса тепла, вдень - 2-3 градуси тепла.

Як повідомили в КП «Шляхрембуд», вулиці Харкова сьогодні вдень прибирають 138 одиниць техніки, вночі працюватимуть 85 машин. Вчора робочі вивезли з доріг 942 куб. м снігу і криги, висипали 330 куб. м піщано-сольової суміші та 359 т солі.

За даними Департаменту комунального господарства, в парках, скверах і на площах виконуються роботи з прибирання території (очищення сходів, доріжок від снігу та льоду, посипання доріжок піском, збирання і вивіз сміття), а також з догляду за зеленими насадженнями (знесення і обрізка дерев, дробління и вивезення гілок). Всього в роботах задіяно 274 особи і 27 одиниць техніки.  В першу чергу забезпечується прохідність центральних алей парків, скверів та ін. об'єктів зеленого господарства, очищення сходів від снігу та криги. Прибиранням охоплено 3,1 га загальної площі об'єктів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини