Заступник посла Німеччини в Україні Вольфганг Біндзайль відвідав Харків
05 листопада 2015 12:54 Міжнародне співробітництво
Заступник посла Німеччини в Україні Вольфганг Біндзайль відвідав Харків Постійний заступник Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Вольфганг Біндзайль сьогодні, 5 листопада, відвідав Харківську міську раду.

Директор Департаменту міжнародного співробітництва Віктор Рудь розповів німецькому гостю про місто і його досягнення на міжнародній арені, зокрема, про нагороди Ради Європи та численні міста-побратими Харкова.

За словами Вольфганга Біндзайля, в Україні він працює з липня цього року, а до Харкова приїхав уперше. Напередодні він супроводжував делегацію з Баварського парламенту, яка, зокрема, відвідала модульне містечко для переселенців з Донбасу.

«Хоча Харків знаходиться недалеко від зони військових дій, тут все стабільно, і життя тече спокійно. Так, у нас із вами склалися добрі партнерські і дружні відносини, налагоджені економічні та культурні зв'язки, працює почесне консульство. Ми добре розуміємо, наскільки важливе політичне значення має Харків для встановлення мирного процесу в країні, тому в даний час всі наші помисли - з вашим містом», - зазначив Вольфганг Біндзайль.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини