Зарядка з олімпійськими чемпіонами та турніри: у Харкові пройде ярмарок спорту
06 вересня 2018 14:18 Спорт
Зарядка з олімпійськими чемпіонами та турніри: у Харкові пройде ярмарок спорту V Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» пройде цієї суботи, 8 вересня, у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

Відкриють ярмарок олімпійські чемпіони Віктор Рубан, Олександр Сердюк, Ксенія Сидоренко, Григорій Гусаров і лідер спортивного руху «JuniorZ», відомий ведучий Олександр Педан. Вони проведуть для харків'ян спільну зарядку, до якої зможуть приєднатися всі бажаючі.

Під час свята спорту територію парку розділять на три функціональні зони. На центральній алеї спортивні клуби та організації міста представлять понад 20 видів спорту, серед яких - стрибки на акробатичній доріжці, художня гімнастика, середньовічне фехтування, спортивна аеробіка і фітнес, стрільба з лука, легка і важка атлетика, веслування на байдарках і каное, академічне веслування, вітрильний спорт, синхронне плавання, армспорт, авіа- та автомодельний спорт, бейсбол і софтбол, бадмінтон, повітроплавання, біатлон, скандинавська ходьба, американський футбол, ГО, шашки, шахи, деберц, спортивні нарди, бекгенмок.

Крім того, про свою роботу розкажуть представники фітнес-клубів, бігового клубу, Національної танцювальної ліги України і різних танцювальних шкіл, шахового клубу, академії інтелекту, спортивної школи Яни Клочкової та ін.

У Ретро-зоні з 11:00 до 14:00 працюватимуть тренери з йоги.

У зоні бойових єдиноборств (зліва від сцени) свою діяльність презентують 32 спортивні організації з бойових мистецтв: боксу, дзюдо, тхеквандо, самбо, джиу-джитсу, кікбоксінгу, капоейри, змішаних едіноборств, рукопашного бою та ін.

На спортивних майданчиках парку організатори проведуть турніри та показові виступи з міні-футболу та бамперболу, волейболу, фрізбі, гандболу, баскетболу, сумо, настільного тенісу, петанку, воркауту. У скейт-парку виступлять представники урбан-культур.

Всі бажаючі зможуть вибрати для себе спортивний напрямок, яким хочуть займатися, а також записати на секції своїх дітей.

Зазначимо, що на ярмарку працюватимуть фуд-корти здорового харчування і можна буде придбати спортивний одяг.

Початок заходу - об 11:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини