З міської лікарні №25 сьогодні випишуть ще одного постраждалого під час теракту
03 березня 2015 11:15 Оперативна інформація
З міської лікарні №25 сьогодні випишуть ще одного постраждалого під час теракту З міської клінічної лікарні №25 сьогодні випишуть ще одного постраждалого під час теракту біля Палацу спорту 22 лютого.

Про це сьогодні, 3 березня, повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Вона зазначила, що цей потерпілий - міліціонер. Після виписки з лікарні він проходитиме амбулаторне лікування за місцем проживання.

Зазначимо, за даними обласного Департаменту охорони здоров'я, ще один потерпілий виписався з обласної дитячої клінічної лікарні. Раніше один пацієнт виписався з лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Таким чином, всього в медустановах міста залишаться шість постраждалих: один - у лікарні швидкої та невідкладної допомоги, п'ять - у міській багатопрофільній лікарні №17.

Нагадаємо, вдень 22 лютого на пр. Маршала Жукова, недалеко від Палацу спорту, після мітингу активістів Євромайдану стався вибух. В результаті дві людини загинули, 11 постраждали, з них двоє (15-річний підліток і 18-річний студент) померли в лікарні. Прокуратура кваліфікувала дану подію як теракт.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини