Юні харківські тенісистки перемогли на Кубку Європи
13 липня 2017 10:51 Спорт
Юні харківські тенісистки перемогли на Кубку Європи Збірна України, до складу якої входили харківські тенісистки, перемогла в літньому Кубку Європи з тенісу серед дівчат до 14 років.

Кубок пройшов з 7 по 9 липня в італійському місті Сан-Ремо. У фінальному етапі взяли участь команди з України, Білорусі, Росії, Болгарії, Чехії, Словаччини, Франції та Великобританії.

Українська збірна, до складу якої увійшли харківські тенісистки Дарина Лопатецкая і Любов Костенко, а також Анастасія Соболєва з Дніпра, перемогла по матчах збірну Словаччини, Росії, а у вирішальній зустрічі - збірну Франції.

У поєдинку з француженками в першому одиночному матчі Дарина Лопатецька перемогла з рахунком 6:2, 6:0, а Любов Костенко - з рахунком 6:4, 6:3.

У парному матчі Дарина Лопатецька і Анастасія Соболєва поступилися французьким тенісисткам, завоювавши срібну медаль. Бронзовими призерками річного Кубка Європи стали росіянки.

Тепер юні тенісистки готуватимуться до Кубка світу, який відбудеться в серпні в Чехії.

Нагадаємо, в минулому році харків'янка Дар'я Лопатецкая завоювала золоту медаль чемпіонату світу з тенісу серед дівчат до 14 років «World Junior Tennis».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини