Вулиця Мистецтв на один день перетвориться в арт-майданчик
25 квітня 2018 10:08 Культура
Вулиця Мистецтв на один день перетвориться в арт-майданчик Фестиваль мистецтв «ArtStreetFest» відбудеться у суботу, 28 квітня, на вул. Мистецтв.

Заходи фестивалю відбуватимуться навколо і в самих корпусах Харківської державної академії дизайну і мистецтв. У цей день заплановані майстер-класи, покази робіт (виставки, колекції одягу, аксесуарів), екскурсії (кафедрами, лабораторіями, аудиторіями), творчі зустрічі, концерт у дитячій музичній школі №6 та багато іншого.

Зокрема, в галереї «Академія» пройде майстер-клас від члена журі Х Міжнародного трієнале еко-плакату «4-й блок» Адана Парадес Баррера (Мексика), відбудеться арт-акція Романа Мініна «Художник-тореадор», а також пройде екскурсія по вулиці Мистецтв, яку проведе Максим Розенфельд.

У просторі «HudpromLoft» пройдуть арт-проект «Diversa vinutc specierum», воркшоп з віджеінгу, показ відео-арту «Міфогенез», презентація коміксу «-13». Факультет дизайну продемонструє інсталяцію «Повітряна».

Крім того, на «ArtStreetFest» пройде виставка ретро-автомобілів, виступлять музичні колективи, будуть організовані різні майстер-класи з художнього розпису тканини, каліграфії, кераміки, розпису хною, малювання портрета, 3-D-моделювання тощо. Завершить фестиваль фаєр-шоу.

Час проведення - з 10:00 до 21:00. З повною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Організатори - Харківська державна академія дизайну і мистецтв за підтримки Адміністрації Київського району, громадської організації «День музики», хаба соціальної активності «Студія 42», Міжнародного трієнале еко-плакату «4-й блок», Харківського кластера легкої промисловості та дизайну .  

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини