Вуличне освітлення на вулиці Залізничній буде відновлено до кінця поточного року
15 грудня 2014 18:47 Місто
Вуличне освітлення на вулиці Залізничній буде відновлено до кінця поточного року Зовнішнє освітлення в кінці мікрорайону Сортировка, по вул. Залізничній в Ленінському районі, буде відновлено до кінця поточного року.

Про це сьогодні, 15 грудня, повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін в ході зустрічі з жителями мікрорайону.

Віктор Кітанін зазначив, що конфлікт між мешканцями будинків та балансоутримувачем цих електромереж - Південною залізницею, стався більше двох тижнів тому, коли Південна залізниця, не повідомивши мешканців мікрорайону, відключила зовнішнє освітлення.

«Південна залізниця в 2007 році передала в комунальну власність міста будинки, розташовані по вулиці Залізничній, але при цьому вона не передала на баланс мережі зовнішнього освітлення. Більше двох тижнів тому Південна залізниця, не поінформувавши мешканців, відключила зовнішнє освітлення. Вислухавши мешканців, ми прийняли рішення спільно з Адміністрацією Ленінського району зробити все, щоб до кінця поточного року тут з'явилося освітлення», - зазначив директор департаменту.

Як підкреслив Віктор Кітанін, до кінця року будуть встановлені нові залізобетонні опори, проведено зовнішнє освітлення, яке живитеметься від мереж КП «Міськсвітло», і територія повністю буде освітлена.

У свою чергу в ході зустрічі з жителями голова Адміністрації Ленінського району Максим Мусєєв зазначив, що доручення відновити зовнішнє освітлення на цій ділянці було дано Харківським міським головою Геннадієм Кернесом. «Проблема з освітленням торкнулася 8 будинків по вулиці Залізничній, в яких проживає більше 100 харків'ян. Сьогодні було розглянуто питання про виділення бюджетних коштів на відновлення освітлення у мікрорайоні. Ми живемо в час проведення антитерористичної операції в країні, і освітлення в місті вкрай важливо з точки зору безпеки. Сьогодні ми займаємося вирішенням цієї проблеми, і жителі без світла не залишаться», - підкреслив Максим Мусєєв.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини