Визначилися переможці шкільної бадмінтонної ліги
15 квітня 2019 17:51 Спорт
Визначилися переможці шкільної бадмінтонної ліги Міський етап 6-го сезону Харківської шкільної бадмінтон ліги відбувся 11 квітня в Школі вищої спортивної майстерності.

Кубок ліги виграла команда спеціалізованої школи №109 - чемпіон Шевченківського району. Перемогли школярі Анна Шукалова, Віталій Рева, Анастасія Єрохіна, Раія Альмалалха, Данило Костенко і Гліб Олійник.

Срібним призером стала команда ліцею мистецтв №133 Київського району у складі Олексія Першина, Дмитра Панасюка, Марії Столяренко, Варвари Фролової, Артема Фролова, Поліни Бугрової і Богдани Вамболь. Бронзові медалі завоювала команда гімназії №23 Московського району в складі Корнія Власенка, Аліни та Марії Мележик, Данила Гунька, Ігоря Овсяннікова, Георгія Данильцева та Кирила Пономаренка.

Всім учасникам вручили ракетки і волани від Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Зазначимо, що ігри проходили протягом двох місяців. Змагалися 594 учні з 102-х загальноосвітніх навчальних закладів. У фінал вийшли дев'ять команд - чемпіони районів міста. Школярі змагалися в молодшій (1-5 класи) та старшій (6-11 класи) категоріях у два етапи. На першому етапі команди були розбиті на три групи і грали по колу, на другому - переможці групових змагань об'єдналися в групу і боролися за 1-3 місця. Команди, що посіли другі місця в групах, розігрували 4-6 місця, а команди, що посіли 3-ті місця, змагалися за 7-9 місця в загальному заліку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини