Визначено будинки для житлового кредитування
23 листопада 2016 16:17 Місто
Визначено будинки для житлового кредитування Виконком Харківської міської ради сьогодні, 23 листопада, затвердив ще два будинки для реалізації програм доступного житла та молодіжного житлового кредитування.

Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, це будинки по вул. Ньютона, 9 та вул. Ньютона, 10. Їх введення в експлуатацію передбачається у 2017 році.

«У місті зараз активно реалізуються програми доступного житла, молодіжного житлового кредитування. На сьогодні квартири в будинках, які беруть участь у цих програмах, фактично розкуплені. Тому ми пропонуємо ще два будинки, щоб до кінця року програми не зупинялися», - зазначив Михайло Фатєєв.

Він також повідомив, що за програмою бюджетної підтримки (50% на 50%) цього року укладено 31 договір, за програмою кредитування працівників бюджетних організацій та викладачів вищих навчальних закладів - 6, з кредитування учасників бойових дій в зоні АТО - 13, молодіжного житлового кредитування - 15. Всього з початку реалізації програм свої житлові умови поліпшили близько 200 сімей.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини