Вихованці шкіл мистецтв виступлять у харківських ТРЦ
01 квітня 2019 15:55 Культура
Вихованці шкіл мистецтв виступлять у харківських ТРЦ Школи естетичного виховання Харкова беруть участь у Міжнародному музичному фестивалі «KharkivMusicFest: Моцарт», який проходить у місті з 23 березня по 7 квітня.

Як зазначили організатори, місія фестивалю полягає в тому, щоб зробити класичну музику максимально відкритою для слухача. Цього року фестиваль присвячений видатному композиторові Вольфгангу Амадею Моцарту, і вже вдруге в рамках фестивалю реалізується проект «ArtPiano».

«Харків'яни віддають свої старі інструменти, щоб вони отримали нове життя і дарували радість іншим. Майстерність художників перетворює старі піаніно в сучасні арт-об'єкти, які під час фестивалю звучать в торгово-розважальних центрах, ресторанах, університетах і просто на вулиці», - розповіли організатори.

До ініціативи долучилися школи естетичного виховання - дитячі музичні та художні школи міста. У вихідні - 23, 24 і 30 березня - вони виступили з концертною програмою в торгово-розважальному центрі «Дафі» і на Сумському ринку. Свої виступи діти повторять в заключний тиждень фестивалю - 6 та 7 квітня, з 12:00 до 18:00.

Зазначимо, що проект «ArtPiano» реалізується за підтримки Департаменту культури міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини