Відкритий Кубок з акробатичного рок-н-ролу пройде у Харкові
29 березня 2013 17:26
Відкритий Кубок з акробатичного рок-н-ролу пройде у Харкові Відкритий Кубок Харкова з акробатичного рок-н-ролу пройде 6 квітня в спортивному комплексі Харківської державної академії фізичної культури і спорту.

В турнірі візьмуть участь понад 200 учасників з 10 регіонів України: Севастополя, Києва, Запоріжжя, Сєвєродонецька, Лисичанська, Полтави, Павлограда, Новомосковська, Сімферополя та Харкова. Учасники змагань будуть представлені в різних вікових категоріях - від 5 до 30 років. Харків буде представлений клубами СК Наталії Чорних, ХГСК «Рапід», СК «Сенат», СК «Саміт».

Змагання проходять у Харкові другий рік поспіль. Кубок проходить за підтримки Харківської міської ради. Організаторами турніру виступають управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківська міська федерація акробатичного рок-н-ролу, СК «Саміт» та СК «Сенат». Головний суддя змагань - президент Федерації акробатичного рок-н-ролу України, суддя національної категорії Сергій Ляшенко.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 6 квітня в СК ХДАФК (вул. Клочківська, 99). Початок - о 18:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини