Великий бізнес сплатив до місцевого бюджету майже 500 мільйонів гривень податків
29 червня 2017 09:49 Бюджет
Великий бізнес сплатив до місцевого бюджету майже 500 мільйонів гривень податків Клієнти Харківського управління Офісу великих платників податків за п'ять місяців 2017 року сплатили до місцевого бюджету 485 млн грн податків.

Як повідомили в управлінні, це на 80 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2016 року. Зокрема, надходження від великих підприємств збільшилися за рахунок приросту сплати податку на доходи фізосіб (на 17,5%), податку на нерухоме майно, крім земельної ділянки (на 43,4%), в 1,8 раза збільшилися надходження плати за землю, в 1,6 раза зросла сплата транспортного збору.

У травні від великих підприємств до місцевого бюджету надійшло 112 млн грн платежів, що на 21,3 млн грн більше аналогічного періоду минулого року.

Найбільші суми до місцевого бюджету сплатили КП «Харківські теплові мережі», ТОВ «Пларіум Юкрейн», ПАТ «Турбоатом», АК «Харківобленерго», ПАТ «Світло шахтаря».

Як повідомили в управлінні, до державного бюджету від великих харківських підприємств і компаній з початку року надійшло 7,2 млрд грн, в систему загальнообов'язкового державного соціального страхування - 975 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини